Torelló FOX Can Marti Gran Reserva

Torelló FOX Can Marti Gran  Reserva

Torelló FOX CAN MARTI Gran Reserva heeft een bleke gele kleur, de neus doet denken aan witte vruchten, zacht in de mond, fijne bubbels en een zachte zoetheid.

  • Druiven: Xarel-lo, Macabeo en Parellada en Chardonnay 
  • 42 maanden rijping.

Je kan deze cava natuurlijk komen degusteren in copa cava, vlasmarkt 32 – 2000 Antwerpen. Om het feest thuis verder te zetten kunnen al onze cava’s aan democratische prijzen meegenomen worden.

  • Fles 75cl : € 23,00

Copa cava heeft speciale prijzen voor de organisatie van evenementen of voor de B2B handel. Maar ook voor particulieren! Profiteer van onze aanbiedingen. Voor leveringen neem je best contact met ons op.

De top cava Torelló wordt gemaakt met nauwgezetheid en passie, met de grootste zorg voor de wijnstokken en toekomstige kwaliteit, op het Torelló landgoed Can Marti.

De Can Martí wijngaard behoort tot de familie sinds 1395, en bezet 135 hectare in de vruchtbare streek van Penedès. Zij kweken witte druivenrassen “Macabeo”, “Xarel.lo”, “Parellada”, “Chardonnay” en “Subirat Parent” en de rode wijnen “Cabernet Sauvignon”, “Merlot”, “Pinot Noir” en “Syrah”.

  • Wijngaarden en telers sinds 1395.
  • Cava en wijnmakers sinds 1951.