Torelló Custo Brut Nature Gran Reserva

Torelló Custo Brut Nature Gran Reserva

Torelló Custo Brut Nature Gran Reserva is de gelimiteerde versie van de Brut Gran Reserva, design by “Custo de Barcelona” een top designer uit Barcelona. In de meeneemversie met box en 3D-bril een echt “collector’s item”.

  • Druiven: Xarel-lo, Macabeo
  • 72 maanden rijping.

Je kan deze cava natuurlijk komen degusteren in copa cava, vlasmarkt 32 – 2000 Antwerpen. Om het feest thuis verder te zetten kunnen al onze cava’s aan democratische prijzen meegenomen worden.

  • Fles 75cl : € 51,00

Copa cava heeft speciale prijzen voor de organisatie van evenementen of voor de B2B handel. Maar ook voor particulieren! Profiteer van onze aanbiedingen. Voor leveringen neem je best contact met ons op.

De top cava Torelló wordt gemaakt met nauwgezetheid en passie, met de grootste zorg voor de wijnstokken en toekomstige kwaliteit, op het Torelló landgoed Can Marti.

De Can Martí wijngaard behoort tot de familie sinds 1395, en bezet 135 hectare in de vruchtbare streek van Penedès. Zij kweken witte druivenrassen “Macabeo”, “Xarel.lo”, “Parellada”, “Chardonnay” en “Subirat Parent” en de rode wijnen “Cabernet Sauvignon”, “Merlot”, “Pinot Noir” en “Syrah”.

  • Wijngaarden en telers sinds 1395.
  • Cava en wijnmakers sinds 1951.