Een cava voor de feestdagen

Een goedkope cava voor de feestdagen?

U zoekt een goedkope cava van goeie kwaliteit?

Wist je dat accijnzen geheven in ons land voor cava, champagne , en andere schuimwijnen 3.50 keer hoger liggen dan voor de wijn?

Met een hogere prijs voor de transport (zwaardere cava fles dan wijn fles) bedraagt de accijns , transport, fost plus en btw hierop ongeveer 2.00 € per fles.  Indien je 2.00 € (welke evenzeer de grootwarenhuizen betalen per fles) aftrekt van de grootwarenhuisprijs heeft men reeds een zicht op de prijs vanuit Spanje. Voor een cava van € 4.99 passen wij graag. Wij wensen een minimum aan kwaliteit. Vanaf € 7.00 kunnen wij u een cava aanbieden. vb. Can Paixano Rosat Semi-sec, de Cava Berenguer Ramon I Semi-Sec kan u bij copa cava reeds afhalen voor € 8.00 de fles. Voor het betere werk raden wij u de exclusieve top cavas van Llopart of Torelló aan. Deze cava’s hebben minstens 18 maanden gisting op fles waardoor ze een sterke persoonlijkheid ontwikkelen.

Onze aanraders

Llopart Rosé Brut Reserva, een Cava Rosé met een prachtige kersenrode kleur, kleine, constante bubbeltjes en een heerlijk parfum van aardbeien, rabarber en bosvruchten. (meeneemprijs € 15.00 de fles) of de Gran Torelló Brut Nature Reserva (meenemprijs € 29.00 de fles). De eindeloos lange krokante afdronk van deze cava en zijn subtiele evenwicht maken Gran Torelló Brut Nature Reserva tot de veelzijdigste cava in het assortiment van Torellò.

Een feestwijn zoals de cava verdient het nodige respect en degelijke behandeling. Daarom bestellen wij onze cava’s meerdere malen per jaar in Spanje, rechtstreeks van de producent, om een fris en vers topproduct te kunnen aanbieden aan onze klanten.

Bestel rechtstreeks bij ons en kom je cava voor de feestdagen afhalen in copa cava, vlasmarkt 32, Antwerpen.

copa cava – top cava met top kwaliteit voor een (h)eerlijke prijs.

flesklein