Llopart Microcosmos Rosé Brut Nature Reserva

Llopart Microcosmos Rosé Brut Nature Reserva

Llopart Microcosmos Rosé Brut Nature Reserva is een topklasse cava rosé met een prachtige afdronk. Een droge mousserende wijn.

Deze frisse, fruitige cava overtuigt door zijn finesse: het harmonieuze samengaan van Monastrell en Pinot Noir resulteert in een donkerroze cava van buitengewone kwaliteit. Elegant en mooi gestructureerd – om te genieten bij verfijnde gerechten.

  • Druiven: Pinot noir 85%, Monastrell 15%
  • Dosering (toegevoegde suiker): 1,5g/fles
  • Minimum 24 maanden gisting op fles

Je kan deze cava natuurlijk komen degusteren in copa cava, vlasmarkt 32 – 2000 Antwerpen. Om het feest thuis verder te zetten kunnen al onze cava’s aan democratische prijzen meegenomen worden.

  • Fles 75cl : € 23,95

Copa cava heeft speciale prijzen voor de organisatie van evenementen of voor de B2B handel. Maar ook voor particulieren! Profiteer van onze aanbiedingen. Voor leveringen neem je best contact met ons op.

Onze top cava Llopart is van de familie Llopart. Deze familie is reeds sinds het jaar 1385 in het bezit van het enorm landgoed in de Penedes. Llopart is het tweede oudste “Cavahuis” in Spanje: de eerste Cava’s werden geproduceerd in 1887.