Welkom cava degustatie in Antwerpen.

Welkom

copa cava – cavateca

Met copa cava cavateca wordt in Antwerpen, net zoals in Barcelona, het unieke concept ingevoerd van een cava degustatie ruimte,  gekoppeld met een shop. Wij importeren onze top cava rechtstreeks van de producent uit de Penedès streek in Spanje.

een vleugje Barcelona in Antwerpen

Bij de Catalanen is het al jaren een sprankelende gewoonte. Een glaasje cava als aperitief, tijdens het eten, bij het dessert…

U kijkt verbaasd? Tijdens het eten? Bij het dessert? Inderdaad. In het koudere Europese noorden zijn heel wat geheimen van dit sprankelende goud bewaard gebleven.

cava degustatie

Cavateca copa cava ontsluiert deze graag voor u. De bediening adviseert u met plezier. Bovendien kunt u meteen proeven terwijl u luistert! Een gedroomde combinatie.

De verschillen in rijpingstijd van onze cava’s zullen door ons zorgvuldig uitgelegd worden ter plaatse. Het verschil tussen een “Reserva” en een “Gran Reserva”? Welk percentage druiven van een bepaalde soort wordt er gebruikt in die cava? Welke mengeling van druiven uit de Penedes streek wordt er gebruikt in een andere cava? Waarom wordt er op de ene cava het etiket Brut gekleefd, en op de andere Brut Nature?

Kom dit ontdekken in copa cava en laat U tegelijk verleiden door dit heerlijke vleugje Barcelona in Antwerpen…

Welkom cava degustatie in Antwerpen.